Kapacitete

Šimuni 1

Od 70 EUR / dan

 Šimuni, otok Pag

4 + 1

200 m do morja

Na južni strani otoka Pag, na pol poti med Novaljo in mestom Pagom, leži naselje Šimuni, obdano z borovim in hrastovim gozdom ter cvetovi oleandra. Prebivalci, približno 400 jih živi v kraju, se ukvarjajo pretežno z ribolovom in turizmom.

Apartmaji Šimuni 2

Od 50,00 EUR / noč

 Šimuni, Otok Pag

4 + 1; 2+2; 4+2

 60 m do morja

Na južni strani otoka Pag, na pol poti med Novaljo in mestom Pag, leži naselje Šimuni, obdano z borovim in hrastovim gozdom ter cvetovi oleandra. Prebivalci, približno 400 jih živi v kraju, se ukvarjajo pretežno z ribolovom in turizmom.
V naselju vas pričakujejo prelepi apartmaji, ki so prostorni in udobni. Gre za lokacijo, ki vas nikakor ne bo razočarala.

Apartmaji Proboj 1

Od 40,00 EUR / noč

 Proboj, Otok Pag

2 + 2

4 + 2

10 + 2

2 + 1

20 m do morja

 

Apartmaji Proboj, ODDAMO APARTMAJE ALI BUNGALOVE ... DOBESEDNO OB MORJU! 10 korakov do morja in plaže.

Prekrasni apartmaji in prekrasna lokacija. Apartmaji se nahajajo v lepi mirni ribiški vasici Proboj na otoku Pag. Vasica se nahaja približno 2 km od marine Šimuni. To je destinacija, kjer tudi sami preživljamo dopust.

Mesto, kjer lahko uživate v enem najlepših sončnih zahodov na Jadranu.
Primerno za mlade družinice. Zelo lep pomol.

Apartmaji Stara Novalja 1

Od 50 EUR / dan

 Stara Novalja, otok Pag


6 + 2

2 + 2

 5

20 m do morja

Apartmaji Stara Novalja, ob morju … Na voljo je 5 apartmajev različnih kapacitet, ki se nahajajo v mirnem mestecu Stara Novalja na otoku Pag. Apartmaji se nahajo ob morju, od obale so oddaljeni 10 m. Na voljo je prekrasna privatna plaža.

Apartmaji Stara Novalja 2

Od 50 EUR / dan

 Stara Novalja, otok Pag


6 + 2

2 + 2  

 

20 m do morja

 

Apartmaji Stara Novalja, ob morju ... Na voljo je 6 apartmajev različnih kapacitet, ki se nahajajo v mirnem mestecu Stara Novalja na otoku Pag. Apartmaji se nahajo ob morju, od obale so oddaljeni 10 m. Na voljo je prekrasna privatna plaža.

Apartmaji mesto Pag 1

Od 45,00 EUR / noč

 mesto Pag, otok Pag


 2

2 + 2

 2+1

20 m do morja

 

 

Apartmaji v mestu Pag, ob morju ... Oddamo 5 apartmajev oziroma 3 apartmaje in 2 bungalova različnih kapacitet. Nahajajo se na lepi lokaciji v bližini mesta Pag na otoku Pag. Apartmaji se nahajajo ob morju, od njega so oddaljeni 10 m.

Apartmaji CASKA 1

Od 60,00 EUR / noč

 Caska, otok Pag


6 + 2

 4 + 1

 4+2

 10 m do morja

Apartmaji Caska Pag, ob morju ... Oddamo 3 apartmaje različnih kapacitet, ki se nahajajo v mirnem mestecu Caska na otoku Pag. Zaliv Caska leži zraven znane plaže Zrče. Apartmaji se nahajo ob morju, od njega so oddaljeni 10 m.

Apartmaji Kustiči 2

Od 50,00 EUR / noč

 Kustiči, otok Pag


 2 + 2

 4 + 1

 6+3

 10 m do morja

Apartmaji Kustiči 2 Pag, ob morju ... Kustiči so mirna vasica, ki se nahajajo približno 6 km od Novalje.

Zelo simpatična vasica, primerna za družine in vse druge željne dobrega oddiha. Oddamo 5 apartmajev različnih kapacitet, ki se nahajajo tik ob morju.

Apartmaji Stara Novalja 5

Od 50,00 eur / noč

 Stara Novalja, otok Pag

  2

2 + 1  

 

20 m do morja

 

Apartmaji Stara Novalja, ob morju ... Na voljo sta 2 apartmaja različnih kapacitet, ki se nahajata v mirnem mestecu Stara Novalja na otoku Pag. Apartmaja se nahajata ob morju, od katerega sta oddaljena 20 m. Stojita na privatni parceli. V bližini je prekrasna privatna plaža, nedostopna drugim obiskovalcem.

Guesthouse Kustiči 3

Od 70,00 EUR / noč

 Kustiči, otok Pag

 4 + 2

 30 m do morja

Guesthouse Kustiči 3/otok  Pag, ob morju ... Kustiči so mirna vasica, ki se nahajajo približno 6 km od Novalje.

Zelo simpatična vasica, primerna za družine in vse druge željne dobrega oddiha. Oddamo prisrčno novograjeno hiško , ki se nahaja skoraj tik ob morju.

Apartmaji Mandre 1

Od 40,00 EUR / noč

 Mandre, Otok Pag

2 + 2

20 m do morja

Apartmaji Mandre, ob morju ... Apartmaji ob morju, vasica Mandre, otok Pag, ugodno ...

Na Pagu se nahaja prijetna vasica Mandre, zelo priljubljena med mladimi družinami. Mandre so lepo naselje, z vsem kar potrebujemo v bližini. Imajo ene najlepših naravnih plaž na otoku z obilico sence. Ponujajo veliko športnih aktivnosti in ostalih doživetij. Seveda je tu še sončni zahod, ki vam bo ob določenih dneh enostavno vzel sapo.

Apartmaji Košljun 1 Pag

Od 45 EUR / dan

Mesto Pag, Otok Pag

Apartmaji in bungalovi Konoba se nahajajo v neposredni bližini središča mesta Pag. So na idilični lokaciji, ponujajo enega izmed najlepših razgledov na Paški zaliv in zagotovijo prijeten dopust.

4 + 1

2 + 2

4 + 4

20 m do morja

Oddamo apartmaje ali bungalove v mestu Pag, ki ležijo dobesedno ob morju oziroma so od obale oddaljeni 20 m. Apartmaji se nahajajo v mestu Pag (desna stran zaliva) v mirnem delu, ki leži samo 10 minut hoje od središča mesta. So na prekrasnem območju z veliko sence na plaži.

Na voljo so posebna parkirišča za goste. Plaža je urejena, čista, primerna tudi za majhne otroke. Bungalovi in apartmaji so udobni in čisti. Vsaka enota ima na voljo osnovne potrebščine (klima, WI-FI, TV, hladilnik, posteljnina, nekaj brisač, ... Žar se nahaja na dvorišču.

Apartmaji Košljun 1

Od 45 EUR / dan

Košljun, otok Pag

4 + 2

2 + 2

4 + 3

20 m do morja

Apartmaji Košljun, otok Pag - ob morju. Oddamo apartmaje v mirni ribiški vasici Košljun na otoku Pag, dobesedno ob morju (15 m). Košljun je prisrčna ribiška vasica na zunanji strani otoka Paga, gleda proti Viru, Maunu, Silbi, Olibu. Apartmaji se nahajajo na idilični lokaciji.

Apartmaji Košljun 5

Od 50,00 EUR / noč

Košljun, otok Pag

4 + 2   4 + 1

 10 m do morja

Apartmaji Košljun 5, otok Pag - ob morju. Oddamo apartmaje v mirni ribiški vasici Košljun na otoku Pag, dobesedno ob morju (10 m). Košljun je prisrčna ribiška vasica na zunanji strani otoka Paga, gleda proti Viru, Maunu, Silbi, Olibu. Apartmaji se nahajajo na idilični lokaciji.

Apartmaji Košljun 2

Od 40,00 EUR / noč

 Košljun, otok Pag

2 + 2

4 + 4

50 m do morja

Apartmaji Košljun 2, ob morju ... Oddamo apartmaje v vasi Košljun na otoku Pag. Košljun je majhno ribiško naselje z idiličnimi namestitvenimi kapacitetami.
Prisrčen kotiček Paga, kjer se življenje umiri. Apartmaji so primerno za mlade družine in druge ljubitelje morja, sonca, lepih plaž in dobre kulinarike.

Apartmaji Košljun 3

Od 50,00 EUR / noč

 Košljun, otok Pag

 2 + 2   

Apartmaji Košljun 3 se nahajajo 100 m od morja. Košljun je majhno ribiško naselje, kjer je le nekaj počitniških kapacitet. Vasica je prisrčen kotiček otoka Pag, kjer se življenje umiri. Apartmaji so primerni za mlade družine in za vse druge ljubitelje morja, sonca, lepih plaž in dobre kulinarike.

Apartmaji Košljun 4

Od 70,00 EUR / noč

 Košljun, otok Pag

 6 + 2

4 + 1

 20 m do morja

Apartmaji Košljun 4, ob morju ... Oddamo apartmaje v vasici Košljun na otoku Pagu. Košljun je majhno ribiško naselje, z nekaj idiličnimi namestitvenimi kapacitetami. Vas je bila nekoč pomembno pristanišče za oskrbo celotnega otoka.

Apartmaji se nahajajo v prisrčnem kotičku otoka Pag, kjer se življenje povsem umiri. Hiša je obdana z borovci in dišečim rastlinjem. Primerna je za mlade družine in ostale navdušence morja, sonca, lepih plaž in dobre kulinarike.

Apartmaji Lux Milna Brač 1

Od 70,00 EUR / noč

 Milna, otok Brač

4 + 2 oseb

 200 m do morja

Apartmaji Lux, vasica Milna, Brač. Oddamo apartma v vasici Milna na otoku Brač. Na otoku, v eni izmed najlepših vasic Milna, oddamo novo opremljen apartma. Primeren je za mlade družine in zelo udoben. Ima veliko zunanjo teraso (65 m2) Od peščene plaže je oddaljen približno 200 m.