Apartmaji Košljun 4

... skriti kotiček večnih spominov ...

Od 70,00 EUR / noč

 Košljun, otok Pag

 6 + 2

4 + 1

 20 m do morja

Apartmaji Košljun 4, ob morju … Oddamo apartmaje v vasici Košljun na otoku Pagu. Košljun je majhno ribiško naselje, z nekaj idiličnimi namestitvenimi kapacitetami. Vas je bila nekoč pomembno pristanišče za oskrbo celotnega otoka.

Apartmaji se nahajajo v prisrčnem kotičku otoka Pag, kjer se življenje povsem umiri. Hiša je obdana z borovci in dišečim rastlinjem. Primerna je za mlade družine in ostale navdušence morja, sonca, lepih plaž in dobre kulinarike.

Apartmaji so nastanjeni v lepem delu vasi in so tik ob morju (15 – 20 m od morja), takoj za prvo hišo ob obali. Sončni zahodi so tu prekrasni!

Hiša ima lep vrt s trato in borovci. Poseben kamin, ki daje občutek domačnosti, se nahaja sredi velike terase. Hiša ima 3 različne apartmaje (2 apartmaja za 4+1 oseb in 1 apartma za 6+1 oseb). Parkirna mesta so zagotovljena.

Apartmaji so razmeroma novi in lepo opremljeni. Imajo vse potrebno:
klimo, WI-FI, TV, teraso, žar, zunanji tuš, parkirišče. V bližini so plaže. Trgovina je oddaljena 500 m. Za večje nakupe se boste odpravili v mesto Pag ki je oddaljeno približno 5-6 min vožnje. Hišni ljubljenčki so dovoljeni po predhodnem dogovoru.

Vabljeni vsi ljubitelji morja, sonca in vsega ostalega, kar sodi k čudovitemu dopustu. Potrudili se bomo, da vam zagotovimo nepozaben dopust. Za vse dodatne informacije nam pišite ali nas pokličite. Z veseljem bomo rezervirali vaš termin.

Na voljo so naslednji apartmaji

Apartma Košljun 4-1

4+1, A/C, Wi-Fi, Sea View, Terrace, Grill,Parking, ground floor

od 70,00 EUR/noč

Apartma Košljun 4-2

4+1, A/C, Wi-Fi, Sea View, Terrace, Grill,Parking, 1. floor

od 70,00 EUR/noč

Apartma Košljun 4-3

6+1, A/C, Wi-Fi, Sea View, Terrace, Grill,Parking, 1. floor

od 85,00 eur/noč