Filozofija - Osnovno načelo

To, s čimer se ukvarjamo, počnemo iz enega samega razloga – obožujemo morje in ribolov. Zaljubljeni smo v Jadransko morje, predvsem pa v otok Pag. Eno glavnih načel je ponuditi preverjene in kakovostne namestitvene kapacitete na otoku, takšne, ki bodo gostu ostale v spominu in ga bodo prevzele v celoti.

Vsaki stranki želimo posebej predstaviti vse, kar jo zanima glede rezervirane namestitvene kapacitete, mesta, kjer je nastanjena, kraja in otoka. V preteklosti nas je najbolj motilo (ko smo še sami iskali kapacitete za dopust), ker nikoli nismo dobili vseh želenih odgovorov, pot do njih pa je bila dolga in mučna.

Smo odlično odzivni, zato se na nas lahko zanesete. Gostom lahko ponudimo informacije in druge podatke, ki jih potrebuje. Zavedamo se, da ima vsak gost svoje želje, ki so specifične, z znanjem, ki ga imamo, pa mu lahko pomagamo pri uresničevanju teh želja.

Potrudili se bomo, da boste zadovoljni tako kot so bili gostje do sedaj. Veseli bomo vsake vaše pohvale, pritožbe in drugih sporočil, ki nam jih napišite na info@adriatic-sunset.com.