Apartmaji Košljun 1

Ko se ustavi čas in misli odtavajo drugam ...

Od 45 EUR / dan

Košljun, otok Pag

4 + 2

2 + 2

4 + 3

20 m do morja

Apartmaji Košljun, otok Pag – ob morju. Oddamo apartmaje v mirni ribiški vasici Košljun na otoku Pag, dobesedno ob morju (15 m). Košljun je prisrčna ribiška vasica na zunanji strani otoka Paga, gleda proti Viru, Maunu, Silbi, Olibu. Apartmaji se nahajajo na idilični lokaciji.

V vasi je trgovina (100 m stran). Primerni so za mlade družine in ostale ljubitelje morja, sonca, kulinarike in vsega drugega, kar nam ponuja morje. V bližini je kar možnosti za športne aktivnosti (v vasi Šimuni). Občutek Sredozemlja je v tem kraju popoln. Uživajte življenje, naj se čas malo ustavi.

V vasi lahko vsak dan kupite sveže ribe in lignje. Če vas zanima športni ribolov, vam lahko pomagamo pri izbiri charterja in najboljših ribolovnih mest.

Plaža pred apartmaji je lepa in čista urejena. Vsi apartmaji imajo na voljo svežo posteljnino in brisače. Vsi imajo tudi klimo, WC, tuš, teraso, žar, zunanji tuš, parkirišče, pogled na morje, TV, WI-FI, možnost priveza čolna, možnost najema čolna(4.9 m + motor 6 KM).

Apartmaji so popolnoma opremljeni! Za rezervacijo je potrebno vplačati 25 % avansa, ostalo plačate ob prihodu v apartma. V CENO SO VKLJUČENI VSI STROŠKI (klima, turistična taksa, čiščenje, parkirišče, privez za čoln, …).

Vabljeni na mesto popolnega oddiha.

 

Apartma Košljun 1 – 1

4+1(ali 4+3), A/C, Wi-Fi, Sea View, Terrace, Grill,Parking

od 60,00 EUR/noč

Apartma Košljun 1-2

4+2, A/C, Wi-Fi, Sea View, Terrace, Grill,Parking

od 50,00 EUR/noč

Apartma Košljun 1-3

2+1+1 oseb, klima, WI-FI, pogled na morje, terasa, žar, parkirišče

Od 40 EUR / noč