Apartmaji Košljun 5

Čar stare dalmacije,male vasice ,velikih užitkov...

Od 50,00 EUR / noč

Košljun, otok Pag

4 + 2   4 + 1

 10 m do morja

Apartmaji Košljun 5, otok Pag – ob morju. Oddamo apartmaje v mirni ribiški vasici Košljun na otoku Pag, dobesedno ob morju (10 m). Košljun je prisrčna ribiška vasica na zunanji strani otoka Paga, gleda proti Viru, Maunu, Silbi, Olibu. Apartmaji se nahajajo na idilični lokaciji.

V vasici je tudi trgovina (100 m stran). Cca 200m oddaljeno ob obali se nahaja tudi manjši bar ki ima v ponudbi tudi pripravo hrane.

Lokacija je zelo primerna za mlade družine in ostale ljubitelje morja, sonca, kulinarike in vsega drugega, kar nam ponuja morje. V bližini je kar nekaj možnosti za športne aktivnosti (Šimuni). Občutek Sredozemlja je v tem kraju popoln. Uživajte življenje, naj se čas malo ustavi.

V vasi lahko vsak dan kupite sveže ribe in lignje. Če vas zanima športni ribolov, vam lahko pomagamo pri izbiri charterja in najboljših ribolovnih mest.

Plaža pred apartmaji je lepa, čista ter urejena. Vsi apartmaji imajo na voljo svežo posteljnino in brisače. Vsi imajo tudi klimo, WC, tuš, teraso, žar, zunanji tuš, parkirišče, pogled na morje, TV, WI-FI, možnost najema čolna.

V ponudbi je apartma za 4+1 oseb, ter samostojna hiška za 4+2 oseb.

Hiška ni najnovejše narave, ima pa vse kar se potrebuje za prijeten oddih, predvsem pa ima lokacijo ki ji daje poseben čar.

Na terasi je tudi kar nekaj naravne sence.

Apartmaji so opremljeni z vsem potrebnim! Za rezervacijo je potrebno vplačati 25 % avansa, ostalo plačate ob prihodu v apartma. V CENO SO VKLJUČENI VSI STROŠKI (klima, čiščenje, parkirišče, itd.., …) z izjemo tur. takse.

Vabljeni na mesto popolnega oddiha.

 

Apartma Košljun 5-1

4+1 oseb, klima, WI-FI, pogled na morje, terasa, žar, parkirišče

Od 50,00 EUR / noč

Apartma Košljun 5-2

4+2 oseb, klima, WI-FI, pogled na morje, terasa, žar, parkirišče

Od 60,00 EUR / noč