Apartmaji Košljun 2

Za vse ljubitelje otoka Pag ... v raziskovanju nečesa novega ...

Od 40,00 EUR / noč

 Košljun, otok Pag

2 + 2

4 + 4

50 m do morja

Apartmaji Košljun 2, ob morju … Oddamo apartmaje v vasi Košljun na otoku Pag. Košljun je majhno ribiško naselje z idiličnimi namestitvenimi kapacitetami.
Prisrčen kotiček Paga, kjer se življenje umiri. Apartmaji so primerno za mlade družine in druge ljubitelje morja, sonca, lepih plaž in dobre kulinarike.

Apartmaji se nahajajo v lepem delu vasi, 40 m stran od morja, takoj za prvo vrsto hiš. Po manjši poti je do plaže približno 80 m. Hiša ima 3 različne apartmaje (2 apartmaja za 2+2 in 1 apartma za 4+4). Parkirna mesta so zagotovljena. Možnost priveza čolna.

Pri lastniku objekta lahko najamete manjši čoln po simbolični ceni. Apartmaji so razmeroma novi in lepo opremljeni. Imajo vse potrebno: klima, WI-FI, TV, terasa, žar, zunanji tuš, parkirišče, plaža … Trgovina je oddaljena 150 m.

Hišni ljubljenčki so dovoljeni po predhodnem po dogovoru.

Vabljeni vsi ljubitelji morja in sonca! Če želite, za vas uredimo tudi pripravo peke na žaru (ribe, meso, hobotnica). Potrudili se bomo, da vam zagotovimo prijeten in nepozaben dopust. Za vse dodatne informacije nam pišite ali nas pokličite.

Na voljo so naslednji apartmaji

Apartma Košljun 2-1

2+1+1 person, A/C, Wi-Fi, Sea View, Terrace, Grill,Parking

od 40,00 EUR/noč

Apartma Košljun 2-2

2+1+1 person, A/C, Wi-Fi, Sea View, Terrace, Grill,Parking

od 40,00 EUR/noč

Apartma Košljun 2-3

4+4 person, A/C, Wi-Fi, Sea View, Terrace, Grill,Parking

od 40,00 EUR/noč