Apartmaji Košljun 3

Za vse ljubitelje lepega

Od 50,00 EUR / noč

 Košljun, otok Pag

 2 + 2   

Apartmaji Košljun 3 se nahajajo 100 m od morja. Košljun je majhno ribiško naselje, kjer je le nekaj počitniških kapacitet. Vasica je prisrčen kotiček otoka Pag, kjer se življenje umiri. Apartmaji so primerni za mlade družine in za vse druge ljubitelje morja, sonca, lepih plaž in dobre kulinarike.

Apartma se nahaja v zelo lepem delu vasi. Je na levi strani zaliva, od morja je oddaljen med 80 in 100. Do lepe plaže vas loči približno 100 m potki. Apartma je edini, ki se oddaja na lokaciji, zato je diskreten in zelo zanimiv. Parkirno mesto je zagotovljeno. Najamete lahko tudi surf desko. Lastnica apartmajev nudi masažo, če si gostje zaželijo tovrstne sprostitve.

Apartma je popolno opremljen. Ima vse potrebno: klima, WI-FI, TV, terasa, žar, zunanji tuš, parkirišče. Veliko prostora tudi zunaj na terasi. Trgovina je oddaljena 500 m. V bližini je bar, ki ponuja burgerje. V bližini je kar nekaj možnosti za športne aktivnosti (mesto Pag, naselje Šimuni).

Vabljeni vsi ljubitelji morja, sonca in ostalega za čudovit dopust. Potrudili se bomo, da vam zagotovimo prijeten dopust. Za vse dodatne informacije nam pišite ali nas pokličite.

Na voljo je 1 apartma ...

Apartma Košljun 3-1

2+2 person, A/C, Wi-Fi, Sea View, Terrace, Grill,Parking

od 50,00 EUR/noč