Filozofija - Varnost

Ponuditi vam želimo vse informacije, ki so v povezavi z vašim oddihom v namestitvenih kapacitetah, ki vam jih ponujamo.

  1. Naše prvo pravilo, ki se ga držimo, je ODZIVNOST. Gosta ne pozabimo tudi, ko je rezervacijo že plačal. Na voljo smo vam vedno na številki 00386 41 972 918. Če je le mogoče, vam pomagamo pridobiti vse potrebne informacije, ki jih želite ali potrebujete.
  2. Če rezervirate preko nas, vam ni potrebno podpisati nobene pogodbe. Na naši spletni strani www.adriatic-sunset.com so vam na voljo vse potrebne informacije, ki bi jih pogodba načeloma vsebovala. Za nas pomeni plačilo avansa (predujma) potrditev tako termina, ki ste ga želeli, kot tudi strinjanja stranke s pogoji poslovanja.
  3. Termin je mogoče brez stroškov ODPOVEDATI do 30 dni pred odhodom, kar pomeni, da dobite povrnjen tudi avans. Če je odpoved podana manj kot 30 dni pred dopustovanjem, niste upravičeni do povračila avansa, v postopku pa ne nastanejo nobenu dodatni stroški za vas.

V kolikor želite, vam ponudimo tudi zavarovanje rizika odpovedi (še pripravljamo). Reklamacije oziroma težave nam prosim javite še isti dan, ko jih zaznate. V mislih imamo predvsem vaš prihod (check-in) oziroma druge dejavnike, ki bi utegnili zmotiti vašo nastanitev (parkirišče, opremljenost apartmaja ni v skladu s ponujenim, nedelovanje klime, hrup drugega gosta, …).