Apartmaji Mandre 1

Ko se uresničijo želje ...

Od 40,00 EUR / noč

 Mandre, Otok Pag

2 + 2

20 m do morja

Apartmaji Mandre, ob morju … Apartmaji ob morju, vasica Mandre, otok Pag, ugodno …

Na Pagu se nahaja prijetna vasica Mandre, zelo priljubljena med mladimi družinami. Mandre so lepo naselje, z vsem kar potrebujemo v bližini. Imajo ene najlepših naravnih plaž na otoku z obilico sence. Ponujajo veliko športnih aktivnosti in ostalih doživetij. Seveda je tu še sončni zahod, ki vam bo ob določenih dneh enostavno vzel sapo.

Hiška je oddaljena od morja in plaže vsega dobrih 20 m. Je prostorna in tudi zelo primerna za otroško igro. Obkrožena je z oljkami in hrasti, kar ji daje še poseben pečat. Pomembno je tudi dejstvo, da sta lastnika hiše zelo gostoljubni in prijazni osebi. Hiša ima veliko teraso z zunanjim žarom, mizo za druženja na prostem …

Do lastne plaže imate približno 25 m. Parking (1x) in WI-FI sta vključena v ceno apartmaja. Pekarna, trgovina, restavracija in bar se nahajajo v približno 50 – 200 m od apartmaja. Središče mesteca Mandre je oddaljeno dobrih 5 minut hoje ob obali. V hiši oddajamo 3 apartmaje, vsi so namenjeni za 4 osebe oziroma 2+2. Vsi so zelo prostorni glede na to, da so namenjeni za 4 osebe. Klima stane 5 EUR /dan. Hišni ljubljenčki so dovoljeni po predhodnem dogovoru.

Vabljeni vsi ljubitelji morja, sonca in vsega ostalega, kar spada v čudovit dopust. Uredimo tudi pripravo za peko rib, mesa, hobotnice … Potrudili se bomo, da vam bomo zagotovili prijeten in nepozaben dopust. Za vse dodatne informacije pišite ali pokličite.

Na voljo so naslednji apartmaji

Apartma Mandre 1-1

2+2 oseb, klima, WI-FI, pogled na morje, terasa, žar, parkirišče

Od 45 EUR / noč

Apartma Mandre 1-2

2+2 person, A/C, Wi-Fi, Sea View, Terrace, Grill,Parking

od 45,00 EUR/noč

Apartma Mandre 1-4

2+2 person, A/C, Wi-Fi, Sea View, Terrace, Grill,Parking

od 45,00 EUR/noč

Apartma Mandre 1-3

2+1 person, A/C, Wi-Fi, Sea View, Terrace, Grill,Parking

od 40,00 EUR/noč